Uitzicht Kromme Rijn Wijk bij Duurstede

Tarieven

De Zonnewijzer is een uitstekende locatie voor heisessies, vergaderingen, opleidingen, trainingen, coaching en andere bijeenkomsten. We berekenen zaalhuur, dit is inclusief koffie, thee, koek, fris en fruit.  Wifi, flip-overs en smartscreens zijn gratis.

De kosten voor de huur van een zaal in De Zonnewijzer:

Dagdeel (4 uur):

  • 01-10 personen € 375,-
  • 11-20 personen € 425,-

Dag (8 uur):

  • 01-10 personen € 645,-
  • 11-20 personen € 695,-

De standaard lunch bestaat uit belegde broodjes, soep of salade, fruit, melk, karnemelk en jus d’orange, de kosten hiervoor bedragen € 12,95 per persoon . Dit is naar wens uit te breiden met catering.

Het is ook mogelijk te dineren in De Zonnewijzer. Dit verzorgen we graag naar wens. De kosten zijn afhankelijk van de keuzes die we in overleg maken.

Meerdaagse sessies, en dus overnachtingen, behoren ook tot de mogelijkheden bij de Zonnewijzer! We werken samen met diverse hotels, op loopafstand van ons pand. Kijk hier voor de mogelijkheden.Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. 

Onze huiskamer is zeer geschikt voor coachingsgesprekken. Hier hebben we een strippenkaart voor ontwikkeld. Lees meer over de mogelijkheden.

Tevens kun je een professionele begeleider bij je training, teamdag, heisessie of vergadering te boeken! Daarnaast zijn er veel uitbreidingsmogelijkheden in de vorm van (buiten)activiteiten.

De Zonnewijzer heeft een zeer flexibele opzet. We passen de mogelijkheden graag aan je wensen aan. Neem contact met ons op om jouw bijeenkomst op maat te maken!

Unieke locatie, landelijk gelegen in het midden van het land.