heisessie

Heisessies

Heisessies worden vaak ‘ver weg’ georganiseerd om even echt helemaal los te komen van de werkvloer. Maar waarom ver reizen als hetzelfde gevoel dichtbij bereikt kan worden? De Zonnewijzer is een rustieke, ruime, vrijstaande en inspirerende villa waar u volop kunt genieten van  het ‘los’ zijn van kantoor. Het pand beschikt over veel mogelijkheden om uw sessie anders aan te pakken. Zodat alles wat besproken wordt ook echt beklijft.

De Zonnewijzer beschikt over gratis parkeerruimte en wifi. In deze locatie vind je verschillende ruimtes die geschikt zijn als uitvalsbasis voor heisessies. Vier tot zes personen kunnen aan de slag in een kleine huiselijke setting, onze woonkamer ‘Samenwerken‘. Op de eerste verdieping hebben we de zaal ‘Bezieling‘, met veel licht en een spectaculair uitzicht. Deze ruimte is geschikt voor groepen van 6 tot 30 personen. En op de bovenste verdieping is de zaal ‘Plezier‘ gevestigd. Een warme, kleurrijke en lichte ruimte, geschikt voor 6 tot 14 personen. Het is uiteraard mogelijk de ruimtes als subruimtes te gebruiken voor een opdracht of om te brainstormen.

Ook kunnen heisessies door onze experts worden begeleid. Of worden uitgebreid met een leuke teamactiviteit!

Lunchen en dineren kan in onze eetzaal ‘Meesterschap‘ of, bij mooi weer, op een van onze terrassen!

Onze persoonlijke benadering en gastvrije omgeving spreekt veel mensen aan. Je voelt je vrij in het pand waar het heerlijk rustig is. Als je iets nodig of te vragen hebt staan we altijd voor je klaar!

Unieke locatie, landelijk gelegen in het midden van het land.