Zonnewijzer

Trainingen

De Zonnewijzer is een zeer geschikte en inspirerende  trainingslocatie.  De sfeervolle  ruimtes en de prachtige omgeving dragen zeker bij aan het plezier en succes van de training of teambuilding.

Gebruik de zalen optimaal, als hoofd- en als subruimte. Onze klanten gebruiken de zaal ‘Bezieling‘ vaak als hoofdzaal. Deze zaal heeft een eigen keuken en veel mogelijkheden qua opstelling, bijvoorbeeld met tafels, in theateropstelling, of in U-vorm. Voor iedere deelnemer is gratis wifi beschikbaar. Onze zalen beschikken over een smartscreen waarop presentaties mooi scherp weergegeven worden.

De zalen ‘Plezier‘, ‘Samenwerken‘ en ‘Meesterschap‘ worden vaak als subruimte gebruikt. En bij mooi weer zelfs het terras!

Lekker lunchen en dineren doe je in onze eetzaal of buiten. Het is ook mogelijk extern te lunchen. We werken samen met diverse restaurants in de binnenstad van Wijk bij Duurstede, op 5 minuten loopafstand!

Wil je de training, opleiding of teambuilding laten begeleiden door een van onze experts? Ook dat is mogelijk! Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid!

Unieke locatie, landelijk gelegen in het midden van het land.