Hal Zonnewijzer

Over ons

Lees over de historiepartners en onze referenties.

Maar stel je ook eens voor…..

Je bent uitgenodigd voor een opleiding of vergadering in De Zonnewijzer in Wijk bij Duurstede. Mmm, Wijk bij Duurstede, hoe lang zal dat rijden zijn? Maar vast even kijken op de routeplanner. Ah, dat valt mee, nog geen half uur vanuit Utrecht!

Je voert het adres in in je navigatie en wordt netjes naar het adres geleid. Hoe dichter bij je komt hoe meer je je af gaat vragen waar je terecht gaat komen. Je bent er bijna en rijdt midden in een woonwijk, het zal wel kloppen. Bestemming bereikt. Je ziet De Zonnewijzer liggen, parkeert je auto gratis op het eigen terrein of in de directe omgeving. Nieuwsgierig ga je naar binnen en je voelt direct de warmte van het pand. Het voelt bijna als thuiskomen. Was het maar een huis, je wordt direct enthousiast over het prachtige uitzicht door de enorme raampartijen. Je geniet van het zicht op de Kromme Rijn, de boomgaarden en in de verte de Utrechtse Heuvelrug.

Een van de gastvrouwen leidt je naar de ruimte waar je die dag zal verblijven. Ze vertelt dat je je vooral lekker vrij moet voelen.. Het volledige pand is de hele dag tot je beschikking, je mag gaan en staan waar je wilt. Koffie, thee, fris en lekkers is binnen handbereik. En als je wat nodig of te vragen hebt staat ze altijd voor je klaar. Ze geeft je vast de gratis wifi code, wel zo handig!

Je pakt een lekkere cappucino en gaat zo zitten dat je in alle rust kunt genieten van het uitzicht. Ah, daar komt een van de andere deelnemers aan….

 

Unieke locatie, landelijk gelegen in het midden van het land.