Tuin Zonnewijzer

Referenties

Onze klanten zijn bijzonder divers, maar over de Zonnewijzer zijn ze het eens!

 

OOA

De Zonnewijzer heb ik ervaren als een heel plezierigecaccommodatie voor workshops met een groep van ruim 20 mensen.

Sterke punten zijn: goede bereikbaarheid, voldoende parkeerplaatsen, aan de rand van het dorp met mooi uitzicht op riviertje en landerijen.

Ruime, rustige conferentiezaal, voldoende subruimten, goed zittende stoelen, plezierige koffiebar, uitstekend verzorgde lunchbroodjes, gastvrij secretariaat.

Je gaat er na een dag aandachtig werken met z’n allen weer zonnig en wijzer vandaan!

Dr. Edu Feltmann


 

griftlandDe binnenkant en de buitenkant van de Zonnewijzer helpen bij de vormgeving van je eigen programma: zowel de ruimten en de verzorging als de ligging en het uitzicht (boomgaard aan Kromme Rijn!) zijn heel plezierig en stimulerend.

Koos Nieuwland voorzitter CvB CVO Baarn/Soest


 

cmpro

CMPro maakt zeer regelmatig gebruik van de Zonnewijzer, metkleine en grotere groepen. De Zonnewijzer is een rustieke buitenlocatie waar je van alle gemakken voorzien bent. Een huiselijke sfeer, de beschikking over een eigen keuken, de leuke gastvrouwen, het draagt allemaal bij aan een ontspannen sfeer. Je elektrische auto kan zelfs worden opgeladen op de eigen parkeerplaats!

Freddy Otten


 

embed logo[em’bed] maakt regelmatig gebruik van de faciliteiten van De Zonnewijzer. De rustieke omgeving, de sfeervolle zalen en gastvrijheid van het personeel zorgen ervoor dat wij hier graag vergaderen!

 

 


 

MediativityDe Zonnewijzer is zonder twijfel één van de mooiste en meest inspirerende plekken om te vergaderen in Wijk bij Duurstede en omgeving. De gastvrijheid, de uitstekende faciliteiten en het waanzinnig mooie uitzicht op de natuur maken het tot een zeer geschikte plek om ongedwongen, ontspannen en creatief na te denken en te praten over zaken in grotere of kleinere groepen. Ik vind het elke keer weer een feestje om daar te mogen zijn!

Theo J.F. van de Kamp, Mediativity 


examenservicesSamen met mijn collega’s ben ik bij de Zonnewijzer geweest. Top geregeld. Heerlijk gegeten en een rustig overleg gehad. Vriendelijk personeel. Persoonlijk, behulpzaam maar niet opdringerig. Een aanrader.

Arian Janse, Examenservices 

Unieke locatie, landelijk gelegen in het midden van het land.